[Cronică de film] Misiune: Imposibilă. Declinul

…și Tom Cruise îmbătrânește câteodată…
puțin

On that note, să știți că noul film Misiune Imposibilă e chiar mișto!
Cu atât mai mișto e în 3D, iar de-a dreptu’ bestial e în sala Ultra din Băneasa. Da, da, sala aia recent renovata în care se zgâlțâie scaunele cu tine. Practic e un fel 2 în 1, vibrezi odată cu motoru’ cu care fuge Cruise și ai parte și de un masaj draguț…

Dar să vorbim despre film. Se face că Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) reusesc să rateze o misiune. Hhiiiii! Panică! Dar nu chiar, pentru că Hunt are un plan prin care nu numai că vrea să salveze misiunea inițială, ba mai mult, îi prinde și pe toți răii, chiar și pe aia care păreau buni!
Dar evident nu știm asta decât la final!

E deja al șaselea film Mission Impossible, da, da, al 6-lea, deci nu e o surpriză că vă spun că veți avea parte de două ore și ceva pliiine de acțiune, bătaie, suspans, explozii, bad guys, good guys, guys care nu mai știi de ce parte sunt, planuri ascunse și good looking dudes and dudettes.

Cuz, fetelor, dacă nu sunteți în tabara Tom Cruise, sigur sunteți în tabara mult mai faină a lui Henry Cavill…. just saying..

De partea cealaltă sunt Rebecca Ferguson și Vanessa Kirby, deci băieți, aveți si voi peisaj.

Altfel, evident că vor fi și niște momente imposibile, de strigat în gura mare „wtf” și dat palme peste frunte, dar n-ar fi Misiune Imposibilă fără ele.
Și evident că la final Cruise abia dacă are o mică zgărietură pe față..

Misiune: Imposibilă. Declinul intră din 3 august în cinematografe și este distrubuit de Ro Image.

Lasă un răspuns