Hai cu Gulia la uniFEST

Toooata facultatea, dar absolut toti cei 5 ani de facultate nu am calcat la acest festival al studentilor. De ce? Sincer, cred ca de fraiera. Dar sa trecem peste pentru ca imediat cum am terminat studiile, m-a lovit…nostalgia sau …ceva. Realismul!

Asa ca anul trecut am fost pentru prima data la uniFEST, a cantat Vunk ^_^

Asa a fost anul trecut la concertul VUNK din cadrul uniFEST
Asa a fost anul trecut la concertul VUNK din cadrul uniFEST

Si sincer mi-ar fi placut sa merg in anii de studentie si sa ma pot bucura de toate chestiile faine pe care le ofera uniFEST. In fiecare an organizatorii pregatesc si mai multe activitati misto, evenimente culturale si sportive, workshop-uri si concerte, toate sub deviza „Distractie gratis, nu degeaba”!

Voi, cei care inca sunteti studenti, intrati pe site-ul uniFEST si vedeti ce au pus in program organizatorii pentru voi! Tot de pe site puteti afla si cum sa intrati in posesia invitatiilor la concert!

Pentru ca acest concert, va fi un mega concert sustinut de Directia 5! Ne adunam cu totii in Beraria H, pe 17 noiembrie, incepand cu ora 22.

Iar voi, cei nostalgici asa ca mine, care ati incheiat-o cu ale facultatii, nu va intristati! There is still hope, cum ar zice poetul!

Gulia are special pentru voi cateva invitatii duble la acest concert!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati o mana in sus si sa strigati „eeeeuuuu”! Nu uitati sa va anuntati si in sectiunea de comentarii de mai jos, ca poate nu v-am auzit!

Acest lucru nu ar fi fost posibil fara mister Sorin Chineata!!! (sa speram ca de data asta nu se mai descalta)

Ne vedem acolo!

~~~

Programul uniFest il puteti consulta aici.

Ultimile noutati legate de festival le veti afla de pe facebook.

9 comentarii la „Hai cu Gulia la uniFEST

Lasă un răspuns