Snoopy si Charlie Brown

Dupa ce am stat azi toata dimineata sa imi caut tricoul cu Snoopy, stiam eu ca am unul, am realizat abia cand Diana deja ma astepta cumintica in masina ca de fapt aveam o pijama cu Snoopy. Si am zis ca, desi e un film matinal, nu se poate sa-mi aparitia in ditai mall-ul in pijamale, poate cu alta ocazie totusi 🙂

Si deci am fost azi, o Gulie si-o Diana intr-o mare de copii, sa vedem noul film cu Snoopy, The Peanuts Movie – Snoopy si Charlie Brown.

Am ajuns la film ranjind toata (nu ai cum sa nu te luminezi la fata cand auzi de Snoopy) si am plecat de la film cu un zambet si mai mare! E un film care te umple de bucurie si la care nu te opresti din zambit.

funny-snoopy-charlie-brown-dog-love

Fiecare personaj in parte este unic si simpatic si nu ai cum sa nu ii indragesti pe toti! Iar Snoopy, evident, este vedeta! Cel mai nastrusnic catel, dar si cel mai loial prieten!

Mi-a placut mult filmul asta in primul rand pentru ca este foarte inocent! Nu as putea sa explic prea bine inocenta asta, dar asta mi-a fost senzatia pe toata durata filmului. Este o poveste frumoasa pentru copii exact asa cum ar trebui sa fie, fara a fi alterata de gandirea si probleme unui adult.

Este un film care iti aminteste de copilarie si pentru 93 de minute chiar te simti din nou mic si pitic, fara griji, viata e frumoasa, oamenii sunt buni 🙂

Charlie-Brown-and-Snoopy-Head-to-the-Big-Screen-main

Am apreciat si animatia in sine care pastreaza stilul filmelor cu Snoopy, desi un film in 3D, are o grafica simpla (si asta e de bine), ca o schita pe o foaie de hartie! Super fain!

Si filmul asta vine cu o supriza! Stiti ca tot ziceam eu ca nu imi plac filmele dublate, iata ca astazi am intalnit exceptia! Un dublaj care nu te face sa vrei sa iti iei campii, sa iti acoperi urechile, sa fugi din sala. Uite ca se poate sa faci si ceva fain si de calitate! Asta si probabil pentru ca au facut alegerea inteleapta de a aduce adevarati actori care sa dea glas simpaticelor personaje si nu niste vedete si vedetute.

Asadar, cu mic cu mare, va recomandam sa mergeti sa vedeti The Peanuts Movie – Snoopy si Charlie Brown.

Intra fix de Craciun in cinematografe si este distribuit de Odeon Cineplex.

Snoopy si Charlie Brown

Lasă un răspuns