[Ce facem in weekend] 28-30 octombrie

E clar, nici în weekendul ăsta nu ne plimbăm razna prin parcuri, pajişti şi alte coclauri, aşa că iată câteva propuneri de chestii care se întâmplă nu departe de casă:

 • HipTrip Travel Festival – 27-30 octombrie – Cinema Eforie şi Cinema Union
  Ajuns la a treia ediție, HipTrip Travel Film Festival invită publicul să îşi ia viză de cinefil şi să pornească în aventura lunii octombrie! Ocupaţi-vă locurile în Cinema Eforie şi Cinemateca Union şi lăsaţi echipajul HipTrip să vă conducă prin secţiunile festivalului.
  Programul îl găsiţi aici.
  Pe mine mă găsiţi acolo.
 • Concert Viţa de Vie – 29 octombrie – Arenele Romane
  Vița de Vie lansează pe 29 octombrie, în cadrul unui concert la Arenele Romane, prima parte a albumului Șase/Șase. Această primă parte a albumului contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă. Ultima piesă o dezvăluim acum: Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.
  Detalii aici.
  Programul mai jos.

 • Concert Robin and the Backstabbers – 28 octombrie – Form Space, CLUJ
  Vineri urcă pe scena Form Space băieţii de la Robin and the Backstabbers. În deschidere cântă Stema, o trupă de indie-alternative, considerată una din cele mai versatile trupe din România, datorită stilurilor multiple pe care le abordează.
  Detalii aici.
 • In/Out Photo Festival – 27 octombrie-6 noiembrie – CLUJ
  Cum vedem România din interior? Cum se vede România din exterior? Află la In/Out Photo Festival.  Festivalul va anima timp de 10 zile mai multe locații din Cluj-Napoca cu expoziții, seri de proiecții, dezbateri și evenimente speciale. Primul festival de acest tip de la noi din țară prezintă prin intermediul fotografiei documentare și fotojurnalismului, România cu și fără stereotipuri.
  Detalii aici.
 • Concert aniversar byron 10 ani – 29 octombrie – TIMIŞOARA
  Sâmbătă, 29 octombrie, trupa byron aniversează 10 ani de activitate printr-un concert special la Timişoara. Acesta va avea loc la Sala Polivalentă a Camerei de Comerț și Industrie (bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), începând cu ora 21.00.
  Detalii aici.
 • Les Films de Cannes a Iaşi – 28,29 octombrie – Ateneul din IAŞI
  Filmele de la Cannes ajung în Iași! Prima ediție Les Films de Cannes à Iași va avea loc între 28 și 29 octombrie, la Ateneul din Iași. Ieșenii vor avea ocazia să vadă, în premieră în Iași, „I, Daniel Blake”, filmul care i-a adus anul acesta cel de-al doilea Palme d’Or din carieră cineastului britanic Ken Loach.
  Detalii aici.
 • Rock’n’Iasi – 27-30 octombrie – Casa de Cultură a Studenţilor, IAŞI
  Aniversarea celor 10 ani de ROCK’N’IAŞI se va încheia cu ediţia INDOOR din 27 – 30 octombrie.

  Trupe şi alte detalii, aici.
Programul concertului Viţa de Vie
Programul concertului Viţa de Vie

Lasă un răspuns