[Cronica de film] Avin and the Chipmunks: The Road Chip | Alvin si veveritele: Marea aventura

Si-am fost ca doua veverite sa vedem filmul Avin and the Chipmunks: The Road Chip (Alvin si veveritele: Marea aventura).

Bai ce film simpatic! Ne-a uns pe corason!
A trecut ceva timp de la ultimul film si parca uitasem cat de „smotocibile” sunt veveritele astea!

Alvin-and-the-Chipmunks-The-Road-Chip-

De data asta Alvin, Simon si Theodore pornesc la drum din L.A. catre Miami pentru a-l impiedica pe Dave (Jason Lee) sa o ceara de sotie pe Samantha (Kimberly Williams-Paisley). Desi dusmani de moarte, veveritele si Miles (fiul lui Samantha) fac front comun pentru a pune capat acestei mari schimbari din viata lor.

Ceea ce trebuia sa fie un simplu zbor cu avionul pana in Miami se transforma intr-un lant de intamplari, una mai strasnica si amuzanta ca alta! Cum ajung veveritele pe lista neagra de zbor si daca misiunea lor este un succes, evident nu veti afla de la noi.

alvin-and-the-chipmunks-the-road-chip-

Noi va spunem doar ca ne-a placut mult filmul, are actiune, are suspans, are personaje incredibil de simpatice si coloana sonora absolut bestiala! Copilasul care a stat in spatele nostru a dansat tot filmul. Adevarul e ca si eu mai aveam putin si ma ridicam de pe scaun sa topai putin si sa cant cu Alvin, Simon si Theodore.

Pentru doza de ras copios si „ododododoodo” infinit mergeti sa vedeti Avin and the Chipmunks: The Road Chip. Intra din 29 ianuarie in cinematografe si este distribuit de Odeon Film.

Lasă un răspuns