Ce a insemnat Webstock pentru Gulia?

Anul trecut am participat pentru prima data la Webstock, ceea ce credeam eu ca este o simpla conferinta pe zona de online din Romania si care s-a dovedit de fapt a fi mult mai mult.

Desi a trebuit sa ma trezesc cu noaptea in cap, iar evenimentul a durat cat e ziulica de lunga, nu m-am simtit deloc obosita sau coplesita. Am plecat de acolo super mobilizata, cu idei, planuri de viitor si cu ochii laaarg deschisi.

Pentru un om care abia paseste pe taramul online (adica exact incepatoarea care eram eu anul trecut), Webstock este sansa pe care o ai sa descoperi exact despre ce e vorba, cu ce se mananca, care sunt provocarile mediului online si o minunata ocazie de a te conecta la tendintele actuale. In afara de asta, Webstock este unul din putinele evenimente care iti ofera sansa sa cunosti profesionisti, oamenii pe care ii urmaresti si admiri, oameni ca tine si sa iti faci multi prieteni si sa pui la cale multe proiecte sau colaborari. Pentru mine asta a insemnat editia de anul trecut si sunt convinsa ca si anul acesta Webstock imi rezerva alte cateva surprize.

Iar daca vrei si tu sa participi la editia din acest an a Webstock, poti solicita aici o invitatie!

Ce este Webstock?

Este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, iar anul asta se intampla cel de-al noualea an consecutiv.
Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Cand si unde se intampla?

Pe 30 septembrie la JW Marriot in Bucuresti.

Asa ca ai destul timp sa soliciti o invitatie sau sa propui personalitatea online a anului 2016 sau sa inscri un proiect pentru Webstock Awards.

Gulia va fi pentru a doua oara prezenta la Webstock in calitate de blogger ambasador si recomanda tuturor celor care activeaza in acest domeniu sau care planuiesc sa se apuce de online. Este cel mai bun loc unde te poti pune la curent cu cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Deci,
Cu cine ma vad acolo?

2 comentarii la „Ce a insemnat Webstock pentru Gulia?

Lasă un răspuns