[Cronică de film] Gemini: Conspirația

Când crezi că Will Smith nu mai are cu ce să te surprindă într-un rol…mai apare un Will Smith! Dap, hai să vă povestesc cum este noul film cu Will Smith la puterea a doua, adică Gemini: Conspirația.

Povestea e kindda simplă, un asasin de elită (you guessed it, Will Smith) vrea și el să se pensioneze, ca tot omul… dar credeți că există această posibilitate în această..carieră? Așa cum am aflat din multe alte filme, răspunsul e nu. Pe urmele lui Henry Brogan (Will Smith) este trimis cel mai bun agent, tânăr, neînfricat și cu abilități speciale.

Știți vorba aia: you are your own worst enemy? Filmul ăsta e ecranizarea acelei expresii pentru că cel trimis să îl vâneze pe Henry este chiar…Henry.
O clonă a sa, mai tânără și cu calități îmbunătățite în laborator.

Un adevărat război sau o prietenie frumoasă? Ce credeți că iese din întâlnirea lui Will Smith cu Will Smith?

Gemini: Conspirația

Eu vă mai spun doar că cel mai mult și mai mult la filmul Gemini: Conspirația mi-a plăcut imaginea! Atâta claritate, profunzime, dinamică și wow, încât a trebuit să aflu cum a fost filmat!

În lumea ultra-mega-hepta HD-urilor, a 4DX-urilor, a telefoanelor care filmează 4K șamd, e greu ca imaginea unui film să se mai remarce by itself. Și uite cum vine Gemini: Conspirația cu tehnologia 3D+ HFR (3D+ High Frame Rate)!

Un format digital revoluționar cu o rată de 60 de cadre pe secundă – mai mult decât dublu față de rata tradițională pe secundă a filmelor – ceea ce oferă spectatorului o experiență amplificată de imersie totală în formatul 3D.

Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secundă, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, redă imaginile mai aproape de ochiul uman decât a fost posibil vreodată, aducând privitorul chiar în mijlocul acțiunii. Mai multe imagini înseamnă mai multă profunzime, permițând, astfel, spectatorului să vadă și să perceapă mult mai multe detalii într-un cadru. Acest mix de performanță tehnologică și acțiune aduce pe marele ecran viziunea intactă a spectacolului vizual creat de regizor. Acest progres în narațiunea vizuală oferă spectatorilor cea mai fascinantă și mai captivantă experiență cinematografică din tot ce poate oferi o sală de cinema în acest moment.

Filmul Gemini: Conspirația intră din 11 octombrie în cinematografe și este distribuit de Ro Image.

Un comentariu la „[Cronică de film] Gemini: Conspirația

Lasă un răspuns