Am fost la Fuerza Bruta şi am rămas paf

Ştii momentul ăla când ai gustat o bucăţică de ciocolată şi e atât de bună încât a anulat tot ce ai considerat bun până atunci şi, în acelaşi timp, ştii că greu vei găsi altă ciocolată să o întreacă pe asta?
Well, aşa mă simt eu acum după Fuerza Bruta! x1000

Pentru cei ce s-au tot întrebat zilele astea „ce naiba e Fuerza Bruta?” (me included), hai să vă zic câteva chestii: în 2005 în Buenos Aires un super tip a creat un spectacol cu care în 2006 a ajuns la Roundhouse în Londra, iar în 2007 pe Broadway şi de acolo nici că s-a mai oprit. Sky is the limit! În 2013 au avut ditai turneul în Asia, iar anul trecut au sărbătorit 2500 de reprezentaţii în New York. Şi în 2016 au venit în România! 🙂

Băi, Fuerza Bruta e o nebunie totală! Nu e nici doar teatru, nici doar concert, nici doar dans, nici doar lumini, nici doar sunet, nici doar coregrafie… Fuerza Bruta e mai mult chiar şi decât un spectacol complet!

Fuerza Bruta e o experienţă! Un dezmăţ pentru toate simţurile, un antrenament pentru toţi neuronii, o bucurie pentru corason. Spectacolul uman, alături de muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale, toate astea înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările…cu mult, foarte mult!

Spectacolul ăsta te trece prin tot felul de stări, acum ţopăi pe muzică, apoi te apucă puţin tristeţile ca mai încolo să te simţi super energizat şi să crezi că poţi face orice îţi propui, te apucă râsul, eşti super fericit şi apoi ai un moment mega intens… Toate astea în timp ce eşti purtat (aproape fără să îţi dai seama) prin cam tot spaţiul destinat spectacolului. Nu eşti doar un spectator, eşti parte din nebunia asta greu de descris, dar super mişto de trăit!

Partea naspa e că probabil nici cel mai priceput om în aranjatul cuvintelor nu poate descrie această experienţă, aşa că noi restul chiar n-avem nicio şansă. Ne întâlnim cu prietenii şi mai mult decât „băi a fost jmecher de tot” nu putem să spunem…

Partea dificilă e că de la Fuerza Bruta ieşi prost! Am fost delicată în titlu, „paf” e puţin spus. Chiar ieşi prost! În afara faptului că nu poţi descrie în cuvinte ce ai trăit acolo, constaţi că toată lumea ţi-a fost dată peste cap! Toate concertele sau spectacolele pe care le considerasei ge-ni-a-le nu ajung acum nici până la degetul mic al Fuerza Bruta! În plus de asta, NOW WHAT? Ce poţi să mai vezi după asta? Unde poţi să te mai duci? Ba mai mult, tu, ca organizator de evenimente, creator de concepte, artist, ce poţi să mai faci? Ştacheta e sus, suuuus de tot!

Dacă aţi ratat acum vizita celor de la Fuerza Bruta, musai, dar musai musai să staţi cu ochii pe programul lor şi să nu mai chiuliţi şi data viitoare! O să înţelegeţi de ce am zis ce am zis 🙂

Lasă un răspuns