Gulia la Gradina Oar

Si-am fost noi pe la inceputul lui octombrie la inchiderea Gradinii Oar, acum e la iernat 🙂

Gradina arata senzational! Intr-un spatiu relativ mic au reusit sa creeze atat zone cu intimitate cu ajutorul unor separatoare foarte artsy asa, cat si zone cu verdeata, copacei, boschetei, floricele. Foarte fain!

Da’ cumva la final am plecat cu impresia ca dupa ce au investit atat in design-ul gradinii, nu le-au mai ramas bani si pentru personal de calitate. Ori, fiind ultima zi, erau ei ceva mai boemi…

Dezamagirea cea mare a venit in pahare!

Sweet Kiss si Moskow mule

Eu am cerut un Sweet Kiss, because yeah, that’s why ^_^

Si m-a trezit cu un pahar de Redd’s care continea un lichit spalacit uniform. Ceva incredibil de boring! Nu am meritat nici macar o feliuta de ceva, un minim de decor? Beau si exact astea au fost cuvintele mele: are gust de apa! Opa, simt putin de cranberry, diluat! Au pus oare alcool? Oricum, de ce pahar de Redd’s? Nu am nimic cu Redd’s, it’s too tasty for me I guess! Dar daca tot dau banii pe un cocktail make me look, good damn it! Eu dau banii pe cocktail si primesc un lichid colorat aproximativ asemanator cu Redd’s, intr-un pahar de Redd’s…mai bine imi luam Redd’s!

Diana a vrut Moscow Mule pentru ca mama Rusia, that’s why!

A primit un pahar la fel de nearatos, dar macar a avut o feliuta de lamaie! Daca bautura mea era muuult prea diluata, a ei era (nu, nu era prea alcoolizata, ar fi vrut ea) mult prea spicy! Inteleg ca unul din ingredientele acelui cocktail era ghimbirul, dar nu cred ca isi doreste nimeni sa bea suc 100% de ghimbir! I did that once, au avut grija niste prieteni de mine si am zis ca iau foc! Cam asa te simteai si dupa ce luai o gura de Moscow Mule, te ardea ingrozitor pe gat, iti dadeau lacrimile instant si, ca bonus, mai ramaneai si cu un aftertaste iute si persistent!

Am auzit chestii bune despre locul asta, asa ca nu o sa ne primim la concluzii! Le mai dam o sansa si la redeschidere. Dar pentru moment este un loc pe care il recomand pentru ca arata fain acolo, dar luati-va chestii imbuteliate! It’s safer!

Lasă un răspuns