Biz Innovation Forum

Hai si tu la Biz Innovation Forum

Tehnologia modeleaza lumea in care traim si mediul de afaceri, dictand progresul la nivel global. In noul context, peste 84% din directori sunt de acord ca inovatia este importanta pentru cresterea companiei, dar numai 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

Conectivitatea permanenta si mobilitatea, oferite de progresele tehnologice, deschid granita unui imens potential, aducand companiilor oportunitati uriase. Insa, ele vin alaturi de mari provocari, iar companiile sunt obligate sa navigheze printr-un adevarat hatis tehnologic.

 

Miercuri, 6 Aprilie, la Hotel Intercontinental, va avea loc conferinta Biz Innovation Forum, eveniment ce reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie si dau tonul in industria digitala.

Printre multe topicuri, se va discuta si despre „sharing economy”. Conceptul, cMiercuri, 6 Aprilie, la Hotel Intercontinental, va avea loc conferinta Biz Innovation Forum, eveniment ce reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator unoscut si sub denumirea de economie colaborativa presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficienta. Nu este un lucru nou, ci mai degraba ceva ce a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a capatat acum o alta forma bazată pe tehnologie si pe conectivitate. Sharing economy se refera la creerea, producerea, distributia, comertul si consumul de bunuri si servicii de catre persoane si organizatii, in mod comun.

Daca v-am atras atenția, trebuie sa va mai spun si ca speakerii sunt urmatorii: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara „Horia Hulubei”; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber; Iulian Padurariu, Consultant de marketing asociat, Marks; Dragos Sarbu, CEO, Flanco si Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comert Americana din Romania.

De ce sa partici?
Pai, in principiu, ca sa descoperi puterea inovatiei! Vei afla care este realitatea in domeniul in care lucrezi si cum poti identifica inovatia potrivita companiei tale. Vei invata strategiile si metodele de aplicare a inovatiei. Descopera cum poti imbunatati performantele propriului business!

Biz Innovation Forum ofera acces la profesionistii care va pot ghida in noul univers in care ne desfasuram activitatea.

Vino la o editie dedicata inovatiei tehnologice si shared economy, powered by Uber!

Inscrie-te!
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular!

Ne vedem acolo 🙂

 

Lasă un răspuns