Ivan Pescar s-a deschis și în București!

V-am mai zis eu, universul ăsta are un simț al umorului fin. Nici nu m-am întors bine din Tulcea că și primesc un mail, eram anunțată că Ivan Pescar s-a deschis și în București!

Da, da, restaurantul ăla fain de pe faleza Dunării din Tulcea are de acum un frățior și la București!

Voi vă dați seama? Ciorba aia de pește și icrele alea geniale sunt atât de aproape! olalalalalaaa! Sunt curioasă ce scrie pe ușa de la toaleta femeilor…tot pupăză?

Ivan Pescar & Scrumbia Bar, primul restaurant cu specific pescăresc deltaic, este un proiect culinar cultural al Asociației Ivan Patzaichin-Mila 23 și al Asociației RO-PESCADOR, ce propune publicului gusturi din Delta Dunării, no fusion, rețete tradiționale gătite de lipovence, însoțite de vinuri de Dobrogea. Este o reimplantare, la București, a experienței primului restaurant Ivan Pescar deschis la Tulcea în anul 2015 și distins în 2017 cu Titlul de Excelență TripAdvisor.

Numele restaurantului, Ivan Pescar, este numele unei specii de păsări care trăiește și în România, în Delta Dunării. I se mai spune și pescărelul albastru (Alcedo Ahttis), sau King Fisher.

Restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar funcționează în hub-ul cultural „ARK – Depozit de viitor”, care găzduiește platforma Tradiții Creative și magazinul de produse Patzaikin, la parterul clădirii The ARK.

Încă nu am avut plăcerea de a trece pragul acestei noi locații, dar dacă este măcar la fel de fain ca restaurantul din Tulcea, atunci cu siguranță este un loc care trebuie vizitat și o mâncare care trebuie încercată! Mă aștept ca atmosfera să fie tot așa de autentică si primitoare, iar staff-ul la fel de bine pregătit și pritenos ca la Ivan Pescar din Tulcea.

Mai multe detalii (program, adresa), găsiți pe pagina de facebook Ivan Pescar.

Lasă un răspuns