Lenovo a lansat in Romania noile produse ThinkPad X1

Haideti sa va spun cum sunt eu cu gadgeturile…mai ales cu ale mele!

Evident ca le vreu pe the newest, coolest, high-tech(est)…

Si dupa ce dau o gramada de bani pe ele, le tin in puf! Adica dupa ce mi-am luat ultimul telefon il tineam in geanta intre doua pachete de servetele..puf! Iar pe biroul meu nu veti vedea niciodata un pahar de apa/suc/bere/whatever sau cana de ceai/cafea. Locul lor e cat mai departe de laptop!

Si ma duc eu marti la evenimentul de lansare a ultimei generatii ThinkPad X1 de la Lenovo…sa imi stea inima in loc, nu alta!

Un laptop era bine pus la pastrare intr un congelator cu multe grade sub zero, dar el functiona la full capacity!

Imi amintesc cand eram mica, la o strada de mine era un atelier de tamplarie, sa ii zicem…oamenii aia taiau mult lemn! Cand treceai prin dreptul atelierului erai bine tapetat cu mini aschii cu parfum de brad!

La un tratament asemanator era supus un alt laptop la evenimentul de marti, numai ca el era atacat de praf, mult praf! Si fin, foarte fin! Dap..ati ghicit..functiona fara probleme! Macar de ar fi stranutat, zic!

Sursa foto: Graffiti PR
Sursa foto: Graffiti PR

Ok, jmecher, dar pentru atata lucru te-ai panicat, ma, Gulie?

Nop.

Sa va mai zic o poveste. Saptamana trecuta am fost intr-un bar foarte fain unde stafful si prietenii pun muzica. Fara fitze, fara dj! Si ajung si eu la laptop si constat ca nu mai are tastatura si nici nu parea sa se simta foarte bine. Ca sa aflu ca in seara precedenta cineva s-a desfasurat cu mult prea mult talent pe bar si a varsat cele una, doua, trei (who the hell even remembers?!) beri care se aflau acolo.

Eh, avand aceasta experienta recent intiparita in minte, marti vad cum se indreapta munțomanul Zsolt Torok cu un pahar mare cu apa si gheata spre laptop si toarna toata chestia asta pe tastura. Reactia mea a fost sa imi acopar ochii. O scena mult prea crunta!

Bai…fara servetele, calorifer, foehn, orez sau orice alt truc, laptopul a continuat sa functioneze perfect! Sa va zic ca era acelasi care fusese la congelator si abia scos de acolo incepuse sa faca niste condens? Ce condens, ia de aici dus cu gheata!

Sursa foto: Graffiti PR
Sursa foto: Graffiti PR

Este vorba de ThinkPad X1 Carbon care continua sa iasa in evidenta ca cel mai usor ultrabook pentru uz profesional din lume. Are o diagonală de 14 inci si este este mai subtire, mai usor (doar 1,2kg) si mai puternic ca niciodata. Se numeste asa pentru ca este echipat cu o carcasa ranforsata cu fibra de carbon si trece cu succes testele de durabilitate in medii extreme.

Din aceeasi familie face parte si ThinkPad X1 Yoga care are doar 0,66 inci si 1,2 kg si este primul dispozitiv convertibil cu display OLED optional, care poate reproduce culori bogate si nuante de negru profunde. Integrand o tastatura Lift and Lock patentata, care retrage tastele in modulul tableta, X1 Yoga include si un stylus activ care se poate fixa si incarca in sistem.

ThinkPad x1-yoga

Tableta ThinkPad X1 are un design modular ce permite transformarea dispozitivului in laptop, proiector sau chiar cameră 3D. La 1,1kg include o tastatura ThinkPad de dimensiuni standard, impreuna cu emblematicul TrackPoint si trei unghiuri de tastare ajustabile, ce recreeaza astfel senzatia de tastare a unui ThinkPad clasic.

Asa ca, you businessmen out there, aruncati un ochi peste noile produse din gama ThinkPad X1, s-ar putea sa va impresioneze!

Lasă un răspuns