Moto G4 s-a lansat in Romania

In cadrul unui eveniment plin de magie, pop corn, blonase de sapun, dar mai ales un eveniment #FaraMofturi, s-a lansat pe piata din Romania noul telefon Moto G4. Acesta este primul produs pe care compania Lenovo il lanseaza la nivel local sub umbrela brand-ului Moto.

A patra generatie Moto G este mai subtire si are un ecran full HD de 5,5 inci si o camera de 13 MP pentru poze clare, perfecte pentru a fi impartasite cu prietenii. Bateria sa de 3000mAh si procesorul octa-core incredibil de rapid permit utilizatorului sa se bucure de apelurile video cu familia de la pranz, iar seara de iesirile cu prietenii. Si cand va avea nevoie de un impuls de energie pentru baterie, TurboPowerTM ofera sase ore de putere in doar 15 minute.

Moto G4 Fara Mofturi

Desi am fost total fascinata de locatia unde a avut loc lansarea (Point, clar o sa mergem sa facem un review a la Gulia&Tonic) si  de tot ce se intampla la eveniment, de pop-corn, de balonase, de trucurile magicianului si de discutiile nesfarsite cu prietenii over a glass (big one, I might add) of Aperol, am reusit sa si butonez putintel noul telefon Moto. Mi-a placut ca are un ecran mare si luminos, camera face poze chiar ok, iar totul se misca bine. Mi-a placut cum sta in mana si faptul ca nu e nici greu, nici usor. Mi-a placut ca are o memorie interna de 16 giga si o baterie mare. Dar cel mai mult mi-a placut faptul ca Moto G4 iti ofera toate acele optiuni de care ai nevoie si nimic in plus, niciun briz-briz, nimic shiny, nicio fitza, nicio optiune care iti ia ochii dar care e practic inutila…telefonul asta aduce advarata valoare, fara alte chestii suplimentare. Fara mofturi!

Moto-G4-Moto-G4-Plus

Asadar, noul dispozitiv le aduce utilizatorilor esenta a ceea ce inseamna Moto, oferindu-le performanta Android si un design care nu face compromisuri cu in ceea ce priveste calitatea, toate la un pret corect. Si pentru ca Moto ofera o legatura mai apropiata de notiunile de valoare reala, www.lenovomoto.ro este platforma unde toata lumea poate intra si da un exemplu de moft vazut in jurul sau. Acolo gasim continut valoros, creat de dezvoltatorii care analizeaza fenomenul mofturilor fara prea multe… mofturi. Toti cei care intra pe platforma si incarca un moft pot castiga unul din cele 85 de premii pe care Moto le ofera. Despre ce e vorba? Mno, nu mai face mofturi! Intra si vezi!

Si poate cel mai important este pretul: Moto G4 este disponibil in magazinele Orange si pe orange.ro la 19 euro alaturi de abonamentul Orange Me 25 sau la pret standard de 209 euro (TVA inclus).

Lasă un răspuns