[Cronica de film] Nine lives / Noua vieti

Kevin Spacey

Datorita lui Kevin Spacey am inceput sa ma uit la House of Cards.
Pentru Kevin Spacey am fost aseara sa vad filmul Nine Lives.

In filmul de fata, Spacey joaca rolul unui mare bogatan american, care, ocupat fiind sa isi dezvolte afacerile si sa construiasca cel mai inalt zgarie-nor din America, isi cam neglijeaza familia. Tom Brand este un fel de Donald Trump asa…probabil ar fi candidat si la presedentie daca in calea sa nu ar fi iesit Mr. Perkins si al sau Mr. Fuzzy Pants.

Venea ziua fiicei lui si Tom Brand ajunge la pet shop-ul lui Perkins pentru a cumpara un cadou, o pisica. Aveam apoi sa aflam ca magazinul nu era doar un pet shop care arata usor dubios si neingrijit, ci ascundea niste secrete chiar interesante.

In drum spre petrecerea fiicei lui, Tom are un accident deloc banal dupa care se trezeste captiv in corpul…pisicii Mr. Fuzzy Pants! In timp ce adevaratul corp al afaceristului se zbatea intre viata si moarte, Tom incerca sa transmita familiei prin tot felul de metode (prima fiind o betie crunta) ca pisica este chiar el.

nine lives

Suspansul creste rapid odata cu decizia consiliului de administratie de a vinde cladirea cu care se mandra Tom Brand. Oare va reusi afaceristul sa isi salveze cladirea si compania? Dar oare isi va recapata corpul sau va ramane captiv in corpul pisicii pentru tot restul vietii…sau vietilor?
Eh, evident, nu o sa va raspund eu la intrebarile astea!

nine lives

Mie una chiar mi-a placut filmul Nine Lives.
De ce?
Pai foarte simplu. In primul rand nu aveam foarte mari pretentii, in al doilea rand nu am cautat logica in desfasurarea actiunii. Este o comedie usoara si chiar foarte simpatica care trebuie tratata ca atare. De doza de cuteness si fluffiness se ocupa Mr. Fuzzy Pants, chiar el! Cu sarcasmul si replicile acide vine Tom Brand, iar de capitolul frumusete se ocupa sotia lui Tom, Lara Brand (Jennifer Garner) si fiica lor Rebecca (Malina Weissman).

Asadar, mergeti si numarati vietile pisicii. Filmul Nine Lives intra din 26 august in cinematografe si este distribuit de Ro Image.

Lasă un răspuns