tabara

Tabara de copii mari – prima tabara din Romania dedicata adultilor

„Bai ce dor mi-e de-o tabara!”
Cam de cate ori v-a lovit gandul asta si apoi…ati oftat?

Eu chiar luni ma gandeam la asta! Toata lumea e plecata prin concedii, care mai de care mai fitoase sau mai departe de casa, cheltuind banii stransi cu grija un an intreg si postand imagini ireale cat sa ajunga tuturor… Dar cum ar fi sa pleci in tabara? Sa te bati iar cu baloane de apa, sa te joci si sa te distrezi asa cum o faceai acum multi ani?

Ar fi misto, asa e?
Well, I’ve got some news for you!

Neverland Place, un cuib de creatie plin de energie, organizeaza in perioada 2-4 septembrie prima “Tabara de copii mari” din Romania, un proiect care se adreseaza adultilor, dar care este inspirat din amintirile inca vii din copilaria noastra.

“Tabara de copii mari” inseamna o plimbare inapoi in timp, dar si multe de activitati specifice anului 2016. Adica in afara de inviorarea de dimineata si jocuri din copilarie, participantii o sa aiba parte si de proiectii de film, concerte live, show-uri de lasere si muzica pusa de Dj (multi, vreo 20 de Dj). Si ca totul sa fie ca pe vremuri, organizatorii au pregatit si o plimbare si Biciletele Pegas!

Alta chestie care mi se pare foarte misto este faptul ca sunt 400 de locuri disponibile siiiiii…cazarea se face in camere de 3 pana la 10 paturi! How tabara is that?!

Iar la polul opus: baruri! Multe baruri: cocktail bar, prosecco bar, fresh bar…yum!

Acesta a fost doar un rezumat.
Mai multe detalii in event si pe pagina de facebook a Tabara de copii mari.

Displaying Tabara de copii mari.jpg

2016.

Lasă un răspuns