VUNK – Hituri si mituri

Si-am fost aseara la concertul „VUNK – Hituri si mituri” sustinut in Hard Rock Cafe.

Am fost pentru ca Sorin avea nevoie de insotitor, insotitor cu camera foto misto 😛

Concertul a fost bestial!

Ce apreciez maxim la baietii astia este faptul ca intotdeauna ofera un spectacol complet. Indiferent ca locatia este mica sau mare, indiferent ca e in aer liber sau intr-o bodega, indiferent ca e sold out sau in fata scenei sunt doar cativa bezmetici, ei intotdeauna fac show! Vin mereu pregatiti cu lasere, proiectoare, led-uri gigantice si iese un ditamai spectacolul de lumini.

Concert Vunk Hituri si Mituri

Asa a fost si aseara, desi cantau pe o scena micuta, intr-un spatiu relativ micut (Hard Rock nu e nici Polivalenta si nici Sala Palatului), ne-au facut sa ne simtim ca la un mare concert sustinut pe o mare scena de catre o mare trupa, eventual de pe afara.

Jos palaria baieti! Jos palaria si in fata staff-ului!

Vunk Hituri si Mituri

Mai mult decat atat, nu vreau sa para o chestie sentimentalista sau cliseica, dar imi place sa vad cum de la concert la concert trupa se maturizeaza. Este foarte evident ca viata personala a lui Cornel isi pune amprenta pe muzica pe care o canta. Drept dovada sta si noua piesa pe care au lansat-o ieri, „Ce miracol sa te am”. Dar nu e numai asta, in unele piese Cornel canta cu mai multa putere si consistenta si se aude si se simte foarte bine. Am ascultat aseara o „Balada pentru o minune” cum nu am mai auzit niciodata pana acum! Acel „te iubesc” din refren era strigat atat de tare si atat de din inima incat era imposibil sa nu te inmoaie.

Concert Vunk Hituri si Mituri

Concertul Hituri si mituri a fost o aniversare a ultimilor 5 ani de Vunk, „este colectia noastra de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 pana acum, nascute din povesti reale si in jurul carora s-au construit si scris alte povesti, cele ale fanilor nostri. Pe 16 decembrie sarbatorim povestea, emotia, prietenia si bucuria noastra si a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezinta un mit, ci realitatea noastra frumoasa, pe care o traim impreuna, cu fiecare vers, cu fiecare cantec, cu fiecare concert” – cum a declarat chiar Cornel Ilie.

Va mai spun doar atat: aseara am pus de un teamwork, asta ca sa nu zic ca ne-am batut pe camera foto. Fotografiile de aseara sunt facute atat de Gulia cat si de Chineata, de aceea poarta ambele logo-uri.

Alte multe poze faine gasiti in album.

Va las acum cu proaspat lansata melodie:

 

Un comentariu la „VUNK – Hituri si mituri

Lasă un răspuns