Gulia la Blendings Spirits

Si-am fost azi la Blending spirits.
Am fost ca sa nu il las pe Sorin singur cu atata alcool.

Si bine ca am fost! Locul ala si licorile din pahare merita recenzie marca Gulia&Tonic!

Interbelic (caci acolo a avut loc evenimentul) este absolut bestial! Am pozat fiecare centimetru din locatia asta, nu am ratat niciun bec cu filament traznit si niciun neon cu text genial, niciun coltisor de bar, niciun geam…nimic! Pana si chiuveta de la baie e misto, dar nu..stati linistiti, nu am poza! Not that kind of person!

Interbelic Blending Spirits

De cum am pasit, o domnita inalta imbracata in rochita bejulie ne-a invitat sa ne servim din tavita pe care o ducea cu atata gratie. In tavita ce sa vezi, pahare verzuli cu o licoare miraculoasa inauntru. 

J&B Limonade Twist Blending Spirits

J&B Limonade Twist, hai ca suna si inofesiv! Asa limonada beau si eu! Si-am tot baut!
O licoare, evident, pe baza de J&B, cu un twist acrisor de limonada si lime. Si ce-or mai fi pus baietii, ca au zis ca e secret!

Pentru toti cei care cred ca singurul long drink care se poate face cu whisky este whisky cola, I present you this awesome thing:

J&B Limonade Twist
J&B Limonade Twist

Bun, aromat, acrisor si alcoolizat!
Nu te face sa uiti de probleme dupa primul pahar, dar poate pe la sfarsitul celui de-al doilea deja incepi sa-ti dai seama ce sa faci cu lamaile!
When life gives you lemons, make some lemonade! Add J&B!

De la o posta distanta mi-a atras atentia o butelca, statea linistita si nebagata in seama pe bar. Cu o forma foarte interesanta, pare sa se rastoarne in orice clipa, dar ea sta sigura pe sine in vazul tuturor. Vorbim despre Johnny Walker Swing, care ne fascineaza inca din 1932. Numele ii vine tocmai de la miscarea de inainte si inapoi pe care o face sticla atunci cand o asezi pe masa sau cand o impingi usor.
Povestea spune ca forma sticlei s-a pastrat de pe vremurile piratilor si a calatoriilor lungi pe mare, cand sticlele normale aveau o problema in a sta la locul lor pe masa din cabina capitanului, dar nu si sticla asta ciudata, care se legana odata cu valurile.

Johnny Walker Swing

Cam atat despre alcoale pentru astazi!

 

Un lucru va mai spun, Blending Spirits este o platforma de comunicare pusa la cale de J&B care uneste spiritele independente pentru ca din amestecul lor se nasc intotdeauna energii nebanuite si idei remarcabile.

Is there a next time? Please! Pretty please!

Lasă un răspuns