5 tipuri de oameni pe care ii vei intalni la concerte

Dupa o vara plina de concerte, mi-e acum clar! Oriunde te-ai duce, dai peste ei! Iata cele cinci tipuri de oameni care au speriat Gulia:

1.Porn stars. Eu cred ca pentru ei s-a inventat expresia Get a room! Poate vor sa ajunga vedete pe net, ca e si asta un scop in viata, dar noi, cei de langa, ce vina avem??

Sursa: tumblr

2. REC. Astia-s aia care la sfarsitu’ concertului au impresia ca au ramas fara maini, dar abia asteapta sa ajunga acasa sa vada si ei concertul, pentru ca, nu-i asa, d-aia s-au chinuit sa ajunga pana in primele randuri…CA SA IASA FILMAREA MAI CLARA!

Sursa: Huffington Post

3. Fashion victim. Despre aceste victime neintelese am scris o postare ceva mai detaliata pe la inceputul lunii septembrie, marcata fiind de populatia de la Creative Fest. Aceste fiinte continua sa ma uimeasca si cred ca in cele din urma imi vor castiga tot respectul. Adica cum bai nene sa stai atatea ore in picioare intr-o tinuta incomoda? Cum sa nu poti topai putin acolo ca sa nu iti cada ochelarii… de soare … de la ochi…noapte fiind?! Cum sa nu te poti aseza pe jos in pauza dintre formatii pentru ca fusta alba creion nu iti permite? Iar eu dupa cateva ore, ma vait mai rau ca o baba intr-o zi cu ploaie!!! Vai picioarele!!! Vai spateleeee!!! Valeleu mainile!

Sursa: GOMI

4. SMS-istii. Aproape in fiecare grup vezi pe cate unu/una care n-a mai scos nasu’ din telefon de mai bine de juma’ de ora. Si stai si te intrebi la ce naiba a mai venit la concert daca in mod evident isi doreste sa fie acolo unde sunt aia cu care tot sms-uieste! De ce a mai venit?? Dar de ce naiba nu pleaca??? Si sa nu va prind ca ii confundati cu cei care butoneaza frecvent telefonul! Aia sunt cei care sunt totusi incantati ca sunt la respectivul eveniment! Atat de incantati incat sharuiesc si cu altii.

5. 4ever bamboo. Astia-s aia care stiu cinci miscari de dans si le folosesc in orice situatie! Dap, pana si la Festivalul George Enescu s-au putut vedea cateva specimene ratacite! Cum le recunosti? Pai simplu! Zvacnesc mai mereu o mana prin aer. Daca nu e schema cu mana, atunci pun de-o mamaliga, sau ridica niste bagaje…eee vezi ca te-ai prins?! Ei sunt!

Sursa: Pixar

Nu vreau sa le zic decat…

Lasă un răspuns