BETANO.com s-a lansat oficial in Romania

Betano, probabil cel mai misto operator de pariuri sportive si cazinou online, s-a lansat oficial in Romania.

Stati, ca nu o zic eu, ca vorba aia, eu inca n-am reusit sa inteleg exact cu ce se mananca pariurile, cotele si alti termeni de genul pe care nici nu ii mai tin minte, si nu o zic nici ei, ca vorba ailalta, lauda de sine nu miroase a bine, ci o zic niste oameni care ar putea fi numiti deja experti.

Mie mi s-a parut misto faptul ca Betano ofera si posibilitatea de a paria pe chestii mai putin obisnuite. De exemplu putem paria cine e urmatorul presedinte din House of Cards si tot felul de alte pariuri legate de actiunea serialelor care ne tin cu sufletul la gura. Mai putem paria si pe chestii politice sau cine castiga X-Factor.

Betano

Pentru oamenii seriosi, adevaratii jucatori, Betano ofera acces la peste 4.500 de ligi sportive locale si internationale de top. Cu posibilitatea de a urmari peste 24.000 de evenimente pe an prin live streaming, in mod gratuit, membrii pot alege dintr-o gama variata de sporturi (fotbal, baschet, tenis, volei pe plaja, hochei pe gheata, speedway, MMA, tenis de masa etc.) si dintre cele mai importante competitii din Romania si din lume (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Euroliga, ATP si turnee WTA).

Si mi s-a mai parut misto faptul ca cei de la Betano doresc sa sustina sportul romanesc prin tot felul de sponsorizari si faptul ca au un plan de investitii pe termen lung in Romania. De asemenea, si-au stabilit obiectivul de a se pozitiona ca marca de top si de incredere pe piata locala, dar nu aducand produsul si trantindu-l asa cum este el pe piata romaneasa, ci ei doresc sa ofere o experienta adaptata nevoilor si preferintelor romanilor, atat pe parte de produs, cat si de servicii.

Acestea fiind zise, ramane doar sa incercati platforma lor online sau sa descarcati aplicatia pentru mobil. Sa-mi spuneti ce pariuri interesante mai gasiti. Eu stau cu ochii pe cel despre House of Cards totusi 🙂

Betano

Lasă un răspuns