[Ce facem in weekend] 9-11 septembrie

Pe principiul „Bai, dar noi ce facem weekend asta?”, iata aici cateva propuneri:

 • Street Food Festival – 8-11 septembrie – Romexpo
  Primul festival din Bucuresti dedicat street food-ului aprinde cuptoarele pe 8 septembrie si pana pe 11, inclusiv, si ne asteapta cu mic, cu mare sa savuram fel si fel de preparate cu suflet de oras. Iar mai pe seara, multe, multe concerte la care tzopaiala e recomandata (ca sa nu ne plangem ca ne-am ingrasat 😀 )
  Program, detalii, bilete…aici.

Street food festival

 • Expirat Vama Veche, Closing Weekend – 9-10 septembrie – Vama Veche
  Ultimul weekend de Expirat Vama Veche. Ultimele nopti din sezon.  Ultimele shot-uri, ultimele pizze, ultimele povesti la un pahar de vin si ultimele dansuri pe nisip din 2016.
  Brrrr, ma ia cu piele zbarlita numai cand aud asta. Dar realitatea e trista, se termina vara…
  Ultimul party pana la 1 mai….detalii aici.

Expirat Vama Veche

 • Balkanik Festival – 9-11 septembrie – Gradina Uranus
  Unul dintre cele mai colorate si pline de viata festivaluri din Bucuresti se afla anul acesta la a 6a editie si invita pe toata lumea sa „feel unleashed”.
  Detalii aici.
 • Regata Marilor Veliere – 8-11 septembrie – Port Constanta
  Daca si voi cautati un motiv in plus sa mai dati o fuga pana la mare, ei bine, weekendul asta in Portul din Constanta se aduna unele dintre cele mai spectaculoase nave cu panze. Acestea pot fi vizitate gratuit de catre turisti, iar mai apoi navele se vor intrece pe Marea Neagra (din Romania pleaca spre Rusia, apoi spre Bulgaria), avand voie sa foloseasca doar puterea vantului pentru a inainta.
  Detalii aici.
 • IMapp Bucharest – 9, 16, 24 septembrie – Bucuresti
  Anul acesta, Primaria Municipiului Bucuresti si creart ne propun un eveniment complex ce debuteaza in data de 9 septembrie, ora 21.00, cu un video mapping realizat de Motionlab, pe fatada Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, in Piata 21 Decembrie 1989, urmat de un teasing party la Club Expirat, unde vor fi proiectate elemente vizuale din identitatea iMapp Bucharest.
  Detalii aici.
 • BikeXpert Alpine Challenge – 10 septembrie – Pucioasa
  Un concurs provocator de Mountain-Bike, aflat la a III-a editie, ce isi propune sa sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sanatos si ecologic de petrecere al timpului liber, in Subcarpatii de Curbura si in Muntii Leaota.
  Detalii aici.

BikeXpert Alpine Challenge

 • J’ai Velo la J’ai Birstrot – 10-11 septembrie – J’ai Bistrot
  J’ai Bistrot dedica un weekend intreg (10-11 septembrie) celui mai periculos sport de pe strazile capitalei – biciclismul. Impreuna cu asociatia ”Hai cu Bicla”, acestia organizeaza o adunare generala a biciclistilor in gradina pit stop de pe Grivitei 55. Povesti cu spite, proiectii de filme facute de biciclisti, expozitie foto, specialitati la gratar si concert Cred Ca Sunt Extraterestru duminica, la final.
  Program aici.

J'ai Velo J'ai Bistrot

 • Zilele frumusetii – 9-11 septembrie – Therme
  Trei zile in care participantii au parte de programe de Aqua Gym si Aqua Kinect, Yoga, masti faciale cu trei tipuri de argila si ritualuri de aromaterapie in sauna, toate incluse in biletul de acces la Therme si dedicate frumusetii tale.
  Detalii aici.

Orice ati face, noi astia de la Super Gulia va dorim un weekend cat mai frumos si relaxant!

Lasă un răspuns