[Ce facem weekend-ul asta] 2-4 septembrie

Ne-am gandit sa incepem luna septembrie cu o rubrica noua.
Pe principiul „Bai, dar noi ce facem weekend-ul asta?”, iata aici cateva sugestii:

 • Festivalul Ambasadelor – 29 august, ora 17.00 – 4 septembrie, ora 20.00
  Festivalul Ambasadelor este un eveniment fara precedent in peisajul cultural romanesc. Festivalul este realizat printr-o serie de evenimente si expozitii care promoveaza cultura si arta diferitelor tari cu misiuni diplomatice in Romania. Festivalul va functiona ca un ansamblu expozitional, cu activitati artistice si de divertisment, cuprinzand o panorama a culturii internationale, care va fructifica relatiile diplomatice straine cu publicul romanesc.
  Mai multe detalii despre eveniment, cat si programul oficial, gasiti aici.
  Festivalul Ambasadelor
 • Craft Beer Festival – 2 septembrie – 4 septembrie – Verde Stop
  Primul festival de craft beer din Romania isi are prima editie chiar in acest weekend! Bere….si cridru, evident! Peste 50 de sortimente de bere craft, de la bere nefiltrata la bere cu trufe, se vor putea degusta intr-un singur loc, alaturi de trei tipuri de cidru, delicatesele gatite la un gratar gigant, cu o lungime de 8 metri, burgeri gourmet, pizza la cuptor cu lemne si mancare mexicana. Deci e bere, multa bere, mancare yum-yum…si muzica buna! Pentru ca fiecare zi se va incheia cu cate un concert.
  Mai multe detalii si programul, chiar aici.
  Craft Beer Festival

 • Bike Fest – 3 si 4 septembrie – Parcul Izvor
  Aflat deja a la sasea editie, Bike Fest aduna la un loc toti iubitorii de biciclete. In premiera, anul acesta alaturi de NoMad, vor fi organizate doua curse: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road. In afara de asta, organizatorii au pregatit cele mai fun competitii, activitati de relaxare, muzica | Vinyl, Rum, Tapas & Wine si multe, multe premii.
  Detalii aici.
  Bike Fest 2016
 • Concert Byron – 2 septembrie – Hard Rock Cafe
  Nici nu trebuie sa va mai spunem ce piese faine au oamenii astia si cu ce stare misto o sa plecati de la concert, va spunem doar ca biletele le putet achizitiona de aici.
 • Concert Within Temptation – 3 septembrie – Arenele Romane
  Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sambata, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane din Bucuresti unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty si Sinoptik. Toamna incepe in forta pe muzica Symphonic, Progressive si Math Rock prezentate de cei mai apreciati artisti ai momentului.
  Detalii si preturi aici.
  Within Temptation On Tour
 • AeroNautic Show – 3 septembrie – Lacul Morii
  In cele peste 3 ore de spectacol AeroNautic, legatura intre aer si apa se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor nautice si a celor aeriene astfel incat spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele doua medii atat de diferite. Detalii aici.
 • Ziua Chitarelor – 3 septembrie – Piata Ovidiu, Constanta
  Daca inca sunteti pe la mare sau aveti norocul sa locuiti intr-o zona atat de frumoasa, sa stiti ca 6 dintre cei mai buni si cunoscuti chitaristi din lume se vor intalni pe aceeasi scenă din Constanta!  Frank Gambale (Chick Corea), Ron Thal (ex Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals aş Leaders), Joel Hoekstra (Whitesnake), Prashant Aswani (Justin Timberlake) si Daniele Gottardo (chitaristul preferat al lui Steve Vai) vor canta si incanta iubitorii de muzica la cea de-a patra editie a Festivalului Ziua Chitarelor.
  Detalii aici.
  Ziua Chitarelor
 • Concursul International George Enescu – 3-25 septembrie – Ateneul Roman
  Editia de anul acesta va incepe cu un concert de gala in data de 3 septembrie si se va derula intr-un nou concept, care va aduce pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, alaturi de tinerii competitori, nume consacrate ale scenei mondiale si laureati din anii anteriori care si-au dezvoltat o cariera internationala, precum si castigatorii competitiei din 2014, atat la cele trei sectiuni instrumentale ale concursului, cat si la compozitie.
  Detalii, program, noutati si toate cele, chiar aici.
  Concursul George Enescu

Orice ati face, noi astia de la Super Gulia va dorim un weekend cat mai frumos si relaxant!

Lasă un răspuns