Cum a fost la HeyDay – Tribute Bands Festival

In weekend-ul ce tocmai a trecut a avut loc cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania – HeyDay.

Ce a insemnat HeyDay?

  • 3 zile de festival
  • 3 scene cu muzica live
  • 30 de artisti locali si internationali
  • 300 de hituri legendare
  • 30 de ore de muzica buna

In cadrul HeyDay cei peste 30 de artisti din Marea Britanie, Italia si Romania au reinterpretat piese celebre din repertoriul Led Zeppelin, Beatles, Metallica, Guns N’ Roses, Michael Jackson, Nirvana, U2, dar si melodii ale unor cantareti din noul val, precum Rihanna, Amy Winehouse, Adele si multi altii. HeyDay a reunit, astfel, unele dintre cele mai cunoscute ”tribute acts”, oferind fanilor sansa de a vedea live legende ale scenei muzicale, intr-un festival fara precedent in Bucuresti.

Masterpiece - tribute Metallica
Masterpiece – tribute Metallica

Fara nicio exagerare va zic ca de cum am pasit in perimetrul festivalului mi-am dat seama ca organizatorii nu au mintit absolut deloc cand au spus ca HeyDay va oferi adevara experienta frumoasa de festival. La poarta am fost intampinati de un staff super amabil, prietenos si pus pe glume. Adica serios, la poarta caror concerte ati mai fost intampinati de persoane zambitoare care nu v-au tratat ca pe o cireada?

Organizatorii chiar s-au pregatit zdravan pentru festivalul asta si au pus la punct pana si cele mai mici detalii! Mie mi se pare incredibil si numai faptul ca pentru o prima editie au reusit sa aduca 3 scene, dintre care doua chiar mari si serioase! Mi-a placut ca au gandit in asa fel festivalul incat sa nu trebuiasca sa astepti minute in sir intre trupe. Uneori parca iti ia tot cheful sa stai sa astepti sa se decableze trupa care tocmai a cantat si sa se cableze, sa isi aduca toate instrumente trupa care urmeaza sa evolueze.

HeyDay festival

Si chiar daca ar fi fost acele pauze imese si aici, tot ai fi avut ce sa faci! Chiar mi s-a parut misto ca pe langa concertele in sine aveai si o gramada de alte posibile activitati. Mi-am facut un tatuaj temporar, m-am uitat cum cineva facea tricouri hand made, am scotocit printre discuri si tricouri cu trupe mari…n-am mai apucat sa ma joc, era un cort cu jocuri de genul Guitar Hero.
Lots of food, bere, carnatarie, bancute…

HeyDay festival

Mi-a placut enorm faptul ca HeyDay a reusit sa aduca la un loc numai oameni faini! Serios! Se simtea in aer! Atmosfera era foarte misto, toata lumea era relaxata si zambitoare, unii tolaniti pe gazon, altii tzopaiau in primele randuri in fatza scenei, familii cu copii, grupuri mari de prieteni….si multi multi oameni cu tricouri cu trupe!
Super fain!

Asa ca felicitari organizatorior, felicitari creart, felicitari Primaria Muncipiului Bucuresti si multumesc HTag PR pentru invitatie!!!

HeyDay

Lasă un răspuns