Un Nikon de vacanta – Nikon COOLPIX W100

Vine vara, bine-mi pare,
Dar eu cu ce intru in mare?

Bine, vara a inceput de multicel, dar sigur o sa mai fugiti de cateva ori la mare….I know I will! 😀

Siiiii, mereu cand merg la mare mi-ar placea sa pot sa fac poze in apa. Stiti voi, dimineata cand apa din Vama are culoarea aia incredibila, vai, sau la rasarit! Idei am multe, inca n-am apucat sa le pun in practica.

Anyway, ce vreau sa va spun e ca pe piata  mai apare o camera foto rezistenta la apa, conform Nikonisti!
De data asta Nikon a acceptat provocarea de a face o camera foto numai buna de vacanta, waterproof si rezistenta la socuri.
Se numeste Nikon COOLPIX W100 si poti sa il iei cu tine atunci cand inoti sau te scufunzi. In afara de faptul ca este rezistent la apa (pana la o adancime de 10 m1 ), te ajuta sa fotografiezi mai usor prietenii care inoata cu tine, cu ajutorul functiei Incadrare fata sub apa care realizeaza fotografiile automat atunci cand detecteaza fetele persoanelor, in mare sau in piscina.
Si mai tare mi se pare faptul ca poti sa filmezi Full HD (1080p).. cu sunet stereo! Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi place sa ma bag sub valuri si sa asult sunetul ala….iti dai seama, sa il inregistrezi si sa il asculti prin decembrie???Nikon Coolpix W100

Iar cand iesi din apa, poti deja sa postezi pozele pe Facebook! Nikon COOLPIX W100 foloseste aplicatia SnapBridge care transfera automat imaginile catre un dispozitiv inteligent, pentru stocare sau distribuire pe retelele de socializare.

Tristut este ca apare doar in culorile: galben, albastru, roz si ceva multicolor cu animale marine…dar nu si pe verde.
Mai tristut este ca probabil ne vom putea bucura de el abia in vacanta urmatoare, pentru ca Nikon COOLPIX W100 va fi disponibil  dupa 15 septembrie.

But still, il adug in wishlist 😀

Pana atunci, va las cu asta:

 

Lasă un răspuns