(Pi)Pianocktail la Journey Pub

Si-am fost azi la Pianocktail la Journey Pub.

Dupa noi, este exemplul perfect de idee faina, pusa in practica foarte prost!

Sau poate doar aveam noi asteptari foarte mari!

Mi se pare bestiala ideea de pian care atunci cand se canta la el activeza niste butelcute „magice” care isi combina lichidele si se creeaza „licoarea” melodiei cantate! Si in final sa degusti muzica!

Ne-am gandit la tot felul de variante in care aceasta idee ar fi putut fi pusa in practica, oricum, dar nu cum s-a intamplat la Journey.

Pianocktail

In primul rand piesele mi s-au parut mult prea scurte, cand abia reusea lumea sa faca liniste, se termina melodia. Se facea o pauza in care pianista tinea un speech pierdut in microfon si lipsit de orice sclipire, asa ca lumea o lua de la capat cu povestile.

De fapt e mai bine ca se apucau de povesti, asa nu vedeau ce se intampla cu „licoarea” preparata. Sa va explic, cand canta la pian, din sticlute picura un lichid diferit colorat  pe ceva care poate fi descris ca un jgheab, iar din jgheab amestecul curgea intr-un bol de sticla, cam ca ala pe care il folositi la salata. Dupa terminarea melodiei, cineva din staff lua bolul si varsa lichidul numit pretentios „cocktail” intr-o carafa, iar din carafa in paharele de shoturi, pentru ca, nu-i asa, cocktailul se bea la shot! Toata treaba asta pe mine m-a dus cu gandul la plimbatul oalei de noapte, ma scuzati, dar cumva asa imi imaginez ca plimbau si stramosii nostrii acum ceva timp comoara bine preparata de rinichii lor cei sprinteni.

Pianocktail

Numele de „pianocktail” mi se pare foarte inspirat si catchy. Use it! Nu imi da un shot colorat in loc de cocktail, damn it! Si nu imi cere bani pe un pipilica plimbat! Vedeti? Am fost gingasa 🙂

Asa ca ne-am resemnat si am comandat din meniu!

Am inceput ca fetele cu un Cosmo, Vali a incercat un Gin tonic pentru ca… Gulia&tonic…

Cosmo decent, dar am baut mai bun! (o sa va povestim intr-o postare viitoare despre relatia noastra cu Cosmopolitan, the drink)

Diana a trecut apoi pe un Laveder Prosecco pentru ca e o zana mov, Iulia si-a luat zborul cu un Balon 43 si Vali a revenit la marea dragoste, Jack Daniel’s.

Eu, Iulia, am zis ca dupa un clasic merge si ceva nou, de care nu am mai auzit si n-am mai incercat, Balon 43. Contine lichior 43 (o enigma pana acum) si ceva suc lamaie. Am citit acum si am aflat ca Lichior 43 este cunoscut sub numele de „Cuarenta Y Tres” si ca provine din Spania, iar numele sau deriva din amestecul de 43 de ingrediente diferite, fructe si ierburi. Interesant lichiorul, iar cocktailul rezultat este foarte bun! Acrisor, aromat, alcoolizat! Recomand!

Journey Pub

Licoarea mov, Prosecco Lavender nu m-a impresionat cu nimic. O bauturica acidulata cu un usor gust de lavanda, cred ca merge bine in zilele calduroase de vara.

Pentru deserturi in schimb un mare plus. Initial am vrut tort Krantz, era in meniu dar cu pretul la kg, ne-am gandit ca putem lua cate o felie. Am aflat ca trebuie facuta o comnda speciala din timp. Ne-am resemnat cu un mousse de ciocolata si un fondant tot de ciocolata. Foarte bune amandoua, de remarcat fondantul perfect gatit, astfel incat ciocolata sa ramana lichida in interior.

Lasă un răspuns