Sfaturi în dragoste de la șoferii Uber

Mai știți poveștile mele din taxi? Să vă amintesc: se făcea că venind noaptea târziu/dimineața devreme acasă de la job, ajunsesem să mă cunosc cu toți taximetriștii și dacă încă nu ne știam, ne împrieteneam rapid. Și dacă nu postam pe facebook în acea dimineață un sfat bun primit de la un taximetrist sau o poveste amuzantă pățită de el, cu siguranță vă povesteam o fază tare din taxi!

Ca atunci când m-am plimbat cu un taxi prin tot Bucureștiul numai pentru mirosea a vară.  Eu aveam chef să mă plimb pe jos, dar deja-prietenul-meu-taximetristul m-a văzut cum ieșeam din Centrul Vechi și s-a oprit să mă ducă acasă. A zis că nu mă poate lăsa să merg pe jos la ora aia, dar are o idee mai bună, că și-așa n-are chef să mai facă alte curse.

Cel mai des se întâmpla să mă întind la povești cu taximetriștii, de câteva ori chiar am stat cu zecile de minute în fața porții mele să ducem la capăt ideea. Alteori nici dacă am fi stat până a doua zi nu încheiam subiectul. Până la urmă e totuși o chestiune de noroc, cumva mereu reușeam să dau peste șoferi mișto, cu o poveste de viață incredibilă, cu un umor aparte sau oameni foarte grijulii…dacă ați știi voi de câte ori m-au hrănit taximetriștii, ba un snickers, ba un covrig, ba un biscuite…

Și da, sunt fini observatori. „Domnișoară, nu vreau să mă bag unde nu îmi fierbe oala, dar dacă îmi permiteți un sfat, nu vă lăsați bărbatul cu fata aia. E clar că ea nu vă e prietenă și doar aleargă după el. Nici n-am pornit aparatul, eu zic să mergeți la el”.

N-am mai mers de mult cu taxiul și nici n-am mai scris despre poveștile mele cu șoferii, dar din fericire cei de la Uber au strâns o serie de gânduri și sfaturi ale șoferilor parteneri Uber din România. Ocazia? Ce moment mai bun să vorbești despre relații decât luna februarie!  And here it is:

Stelian:
“În goana după carieră, bani și grija zilei de mâine, oamenii nu mai au timp să se privească. El uită că Ea e cea pe care și-o dorea cu ardoare. Ea uită că El e cel care îi provoca fluturi în stomac. Laptopul și telefonul sunt mereu mai aproape. Sfat: luați-vă de mâini, priviți-vă adânc în ochi și aduceți-vă aminte de voi. Mâna în mână, împreună pe cărarea vieții, prin vânturi și ploi, prin soare și ninsoare.”

Remus:
“Văd adesea lipsă de încredere și lipsa de răbdare în cuplu. Ce îți place să primești de la partener oferă partenerului fără rețineri și fără măsură. Fii tot ce îți dorești pentru celălalt exact așa cum îți dorești să fie celalalt pentru tine.”

Vasile:
“Infidelitatea e o mare problemă. Sfatul pe care l-am dat pasagerilor mei a fost să aibă respect reciproc și încredere unul în altul. Le-am împărtășit fericirea din căsnicia mea de peste 27 de ani.”

Iulian:
“Într-o relație trebuie să existe iubire și respect. Degeaba iubești dacă nu respecți și degeaba respecți dacă nu iubești. Cine are aceste două lucruri va avea o relație de invidiat.”

Valentin:
“Lipsa de comunicare și sinceritatea este cea mai des întâlnită problema de care am auzit de la pasageri. Recomand cuplurilor să vorbească cât mai mult față în față și nu prin mesaje, să fie mai atenți la nevoile fiecăruia, să își acorde timp de calitate unul altuia, să râdă cât mai mult și să se îmbrățișeze cât mai mult.”

Lucian:
“Orgoliul este poate cel mai mare pericol într-o relație. Nu acționați la nervi, aveți răbdare și deschidere. Iubiți-vă mult!”

Ștefan:
“M-a înșelat – asta e problema zilelor noastre. O relație este 60% comunicare, 20% respect și 20% atracție.”

Voi care credeți că este cea mai frecventă problemă cu care se contruntă cuplurile? Și ce sfat aveți pentru depășirea ei?

Lasă un răspuns